2011. május 25., szerda

Creation - The true Story of Charles Darwin - Jelenlegi ára: 1 400 Ft

A Creation Charles Darwin elgondolkodtató és megható története, aminek alapjául az Annie’ s Box című életrajzi regény szolgál, Randal Keynes – Darwin ük-ük-unokája -, a Darwin családdal folytatott személyes levelezése és a család naplója alapján. Betekintést kapunk, hogyan élte meg a mélységesen vallásos család, ahogy Charles megalkotta élete fő művét, A Fajok eredetét, az istennel szembeforduló alkotást, ami a modern evolúciós elmélet alapkövét jelentette….
A könyv 1x olvasott, viszont egyik alkalommal a 2 éves kisfiam kezébe került, egy kicsit megsínylette..: ) próbáltam fotózni.
Oldalszám : 334
Banki átutalás esetén a pénz megérkezését követően ajánlottan postázom a terméket 3 munkanapon belül. Személyes átadásra NINCS lehetőségem. Utánvét nincs.
Kérem, hogy a nyertes a licit zárását követő 7 napon belül a postaköltséggel növelt vételárat számlámra utalja át, illetve fizesse be. Ellenkező esetben negatív értékelés mellett a licitet újraindítom! Kérek mindenkit, hogy ennek tudomásulvételével licitáljon!



Jelenlegi ára: 1 400 Ft

Az aukció vége: 2011-05-31 21:25
. Creation - The true Story of Charles Darwin - Jelenlegi ára: 1 400 Ft

Fontos