2011. július 29., péntek

Bucsányi Gyula: Koplalókúra és részkoplalás - Jelenlegi ára: 1 190 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre! Koplalókúra és részkoplalásA könyv listaára: 1450 Ft. Leírás:
Régi szabály szerint az ember annyi hónappal él tovább, ahány napot koplal - írja kis könyvében Bucsányi Gyula, a huszadik század elején kibontakozó hazai természetgyógyász mozgalom egyik élharcosa. A tizenkilencedik század végén született orvos, terapeuta egyebek mellett a nyerskoszt lelkes propagálója volt, amit jelen, a teljes és részleges koplalásról írt művében is megtesz. A fenti idézethez hasonló, magvas mondatok - pl A sokat evő ember a fogával ássa meg a sírját vagy A koplalás kés nélküli operáció - jellemzik az 1932-ben megjelent írást, amelynek nyelvezete hordoz némi régies ízt. Emiatt megérdemelt volna a kiadvány egy, a szerző munkásságát is ecsetelő bevezetőt. Ugyanígy, a kúra leírását megelőző, gyógyászati fejezetek információit csakúgy, mint a gyakorlati tanácsokat, egy utószóban szembesíteni lehetett volna az orvostudomány jelen állása szerinti ismereteinkkel. Ettől függetlenül a tanulságos esetleírásokkal záródó kötet az élettani hatások tekintetében igen meggyőző érveket tartalmaz, ezért könyvtári beszerzése javasolható. ISBN: 978-963-9790-33-9A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a budapesti üzletünkben van lehetőség (az Örs vezér tértől 1 percre), hétfőtől péntekig 9. 30 és 17. 30 óra között, valamint szombaton 9. 30 és 13. 30 óra között. Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az üzletbe, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 7 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 1 190 Ft

Az aukció vége: 2011-07-31 04:55
. Bucsányi Gyula: Koplalókúra és részkoplalás - Jelenlegi ára: 1 190 Ft

Fontos