2011. július 31., vasárnap

Naszádi Kriszta: Párbeszéd az öregséggel - Jelenlegi ára: 1 625 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre! Párbeszéd az öregséggelA könyv listaára: 1980 Ft. Leírás:
Öregség, betegség, halál az emberi élet talán legsúlyosabb tényeiről szól ez a kézbeillő kötet , amelyben Naszádi Kriszta kérdezi Nemes Ödön nyolcvannégy éves jezsuita szerzetest. A fordulatos és tapasztalatokban gazdag életutat maga mögött tudó (ld. Szabadon, örömmel, szeretettel 200822044) interjúalany lefegyverző őszinteséggel vall saját, öregedéssel és a betegségekkel kapcsolatos konkrét élményeiről, a gyengeség és fájdalom tapasztalatáról. Szavaiból azonban nem a küszködés, a szenvedés, hanem sokkal inkább az elfogadás, derű és szelíd bölcsesség csendül ki. Azt tanítja, hogy az öregség egy sajátos életszakasz, egyben újfajta élettapasztalat lehetősége, amelyet csak akkor tudunk teljes mértékben kihasználni, ha szabadon, örömmel és szeretettel éljük meg adott lehetőségeinket és korlátainkat. Többek között kifejti, hogy az idős kor és a betegségek megélése lehetőség a tanulásra, átélhetjük a kiszolgáltatottságot, a gyengeséget és a fájdalmat. Másrészt annak lehetőségét is megteremti, hogy más szemmel tekintsünk magunkra, addigi életünk újabb vetületeit felfedezve. A karcsú kötetbe foglalt öt, az említetteken túl a halál és a túlvilági élet spiritualitását is érintő beszélgetést egy-egy tematikusan kapcsolódó vers és Lente István japán stílusú, művészi igényű színes grafikái vezetik fel. Fiatalnak és idősnek, hívőnek és nem vallásosnak egyaránt jó szívvel ajánlható a könyvészetileg is tetszetős, igényes kiadvány. ISBN: 978-963-288-037-2A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a budapesti üzletünkben van lehetőség (az Örs vezér tértől 1 percre), hétfőtől péntekig 9. 30 és 17. 30 óra között, valamint szombaton 9. 30 és 13. 30 óra között. Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az üzletbe, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 7 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 1 625 Ft

Az aukció vége: 2011-08-02 01:25
. Naszádi Kriszta: Párbeszéd az öregséggel - Jelenlegi ára: 1 625 Ft

Fontos